Kontakt
Visar: Arbetsledare / Entreprenad­ansvarig

 

Arbetsledare / Entreprenad­ansvarig

 

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 102 delägare som disponerar över ca 330 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling. En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi har terminaler för fordon och containers i Rydbo och på Lidingö. Vi är totalt 28 anställda på företaget.

 

Under 2016 omsatte vår verksamhet ca 500 miljoner och vår målsättning är att 2017 omsätta 550 miljoner.

 

I vårt led att bli ännu bättre som samarbetspartner för våra kunder, söker vi nu en driven person som skall jobba med våra kunder som en del i deras mark entreprenader och se till att rätt fordon och material levereras till uppdraget.

Du kommer vara den starka länken mellan kunden och vår verksamhet. Du som söker bor troligen i norra Stockholm eller Norrtälje med omnejd och du kommer troligen tidigare från branschen.

Arbetsområdet ligger idag i Norra Stockholm men framåt så kommer vi att täcka södra Stockholm.

En vana från maskiner och fordon är givetvis en fördel.

I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med över 70 års erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter

Du skall leda, driva, utveckla samt ansvara för det dagliga arbetet med våra kunder, du kommer till största delen vara ute på arbetsplatserna från tidig morgon då dagen startar.

 

Vi söker dig som:

 

Vi erbjuder

 

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Johan Lennman på 08-544 718 00. Skicka in din ansökan med ett personligt CV till johan.lennman@dklbc.se.