Kontakt
Visar: Distriktsäljare – Container, Byggsäck & Hyresmaskiner

Distriktsäljare – Container, Byggsäck & Hyresmaskiner

 

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 112 delägare som disponerar över ca 350 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling. En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, byggsäck, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi har terminaler för fordon och våra 700 containers i Rydbo och på Lidingö. Företaget driver även Trolldalstippen på Lidingö samt vår egna deponi  i Sika utanför Norrtälje 2018. Vi är totalt 34 anställda på företaget. Under 2020 omsatte DKLBC  619 miljoner.

I vårt led att bli ännu bättre som samarbetspartner för våra kunder, söker vi nu en driven säljare. Som säljare så kommer du att vara spindeln i nätet och hålla en väldigt hög kundfokus. Du som söker skall bo i Norra Stockholm eller Norrtälje med omnejd.

I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med 75 års erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter

Du skall vara med och driva och utveckla hela container-, säck- och hyresverksamheten. Du kommer jobba med befintliga kunder men även nykundsbearbetning ingår i dina arbetsuppgifter.

 

Vi söker dig som:

Vi erbjuder:

 

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Per Geber på 08-544 718 00. Skicka in din ansökan med ett personligt CV till per.geber@dklbc.se