Kontakt
Visar: Säljare Avfall, Container & Byggsäck

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet som har grunden i den ekonomiska förening som startades 1943.En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, kranbilar, slambilar plus många specialfordon.
Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje.
Bolaget befinner sig i ett expansivt skede och vi söker dig som vill vara delaktig i vår fortsatta utveckling. Bolaget har 34 anställda och har en årlig omsättning på 730 miljoner kronor

Säljare – Avfall, Container & Byggsäck

I vårt led att bli ännu bättre som samarbetspartner för våra kunder, söker vi nu en driven säljare. Som säljare så kommer du att vara spindeln i nätet i en dynamisk arbetsmiljö.
I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med 80 års erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Du skall vara med och driva och utveckla hela container-, säck- och hyresverksamheten. Du kommer jobba med befintliga kunder men även nykundsbearbetning ingår i dina arbetsuppgifter.

Du har även ett tätt samarbete med dina kollegor på kontoret för att få allt att fungera på bästa sätt för våra kunder.

Vi söker dig som:

 

Vi tar för givet att du är noggrann, serviceinriktad, samarbetsvillig och flexibel. Vi ser gärna att sökande haft liknande roll/eller mer junior roll och vill fortsätta att utveckla sig och DKLBC

Vi erbjuder

 

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Per Geber på mailadressen nedan. Skicka in din ansökan senast 13:e januari men gärna tidigare då vi löpande genomför intervjuer.

Ansökan skickas med ett personligt CV till per.geber@dklbc.se