Kontakt
Visar: Arbetsledare/säljare Avfall & Transport

Arbetsledare/säljare Avfall & Transport.

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet som har grunden i den ekonomiska förening som startades 1943.En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Lidingö, Malmens grustag och i Norrtälje.

Bolaget befinner sig i ett expansivt skede och vi söker dig som vill vara delaktig i vår fortsatta utveckling. Bolaget har 30 anställda och har en årlig omsättning på 740 miljoner kronor.

 

Arbetsbeskrivning:

 

Du fungerar som vår viktiga länk mellan kund och kontoret i små och stora projekt. Stor vikt läggs på eget ansvar för att driva våra enheter ute i fält med kvalité och hög leveransstandard.

Du bearbetar både befintliga och nya kunder och kommer att spendera mycket tid ute på arbetsplatser för att få projekten att flyta på enligt kundernas önskemål.

Branschen vaknar tidigt på morgonen och slutar ibland sent på kvällen vilket stället krav på din tjänst att vara flexibel med arbetstider.

 

Vi söker dig som:

 

Vi tar för givet att du har hög arbetsmoral, är noggrann, serviceinriktad och beredd att göra det där lilla extra för att säkra kvalitén ut mot våra kunder.

Vi erbjuder:

 

 

För mer information om tjänsten kontakta Tommy Alséus 0708-531285 eller Per Geber 0708–531033.

Skicka in din ansökan med ett personligt CV snarast, dock senast 15/12, till tommy.alseus@dklbc.se då vi löpande genomför intervjuer.