Kontakt
Visar: Säljare-Container

Säljare-Container

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 101 delägare som disponerar över ca 330 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling. En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, säckar, hyresmaskiner, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi har terminaler för fordon och våra 500 containers i Rydbo och på Lidingö. Företaget driver även Trolldalstippen på Lidingö. Vi är totalt 28 anställda på företaget. Under 2017 omsatte vi ca 530 miljoner.

 

 

 

Gillar du att jobba ute på fältet? Vill du vara en del i vår fortsatta expansion? Bor du i norra Stockholm eller Roslagen? Då kan du vara rätt person för oss!
I vårt led att bli en ännu bättre sammarbetspartner för våra kunder, söker vi nu en driven säljare.
I ryggen har du en starkt och innovativt företag med 75 års erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter

Din uppgift som säljare blir att vara med och driva försäljning samt utvecklingen av avfallshanteringen. Du kommer bearbeta små och medelstora kunder. Vi har en stor kundportfölj men du kommer även bygga ut den med egna nya kunder som du bearbetar och ansvarar för. Du äger hela säljprocessen från mötesbokning till besök ute hos kunden. Du kommer få en grundlig introduktion inom avfallshantering och till din hjälp har du en erfaren organisation i ryggen.
DKLBC är i en stark utvecklingsfas och behöver förstärka säljteamet!

Vi söker dig som

 

Vi erbjuder

 

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Johan Lennman på 08-544 718 00. Skicka in din ansökan med ett personligt CV till johan.lennman@dklbc.se senast 2018-02-15.