Kontakt
Visar: Säljare Maskintjänster

Säljare Maskintjänster

 

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 112 delägare som disponerar över ca 330 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov.

Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets framtida utveckling.

En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi har också verksamma inom container, kranbilar, slambilar plus många specialfordon.

Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi driver sedan många år tillbaka Trolldalen på Lidingö samt en tippanläggning i Rydbo Österåkers kommun.

Vi har terminaler för fordon och containers i Rydbo och på Lidingö. Under 2018 har vi startat en deponi i Sika 3 km syd om Norrtälje.

Vi är totalt 32 anställda på företaget. Under 2020 passerar vi 600 milj i omsättning.

 

 

Arbetsbeskrivning:

 

Du bearbetar marknaden med gamla och nya kunder, ser till att kunden får rätt maskin till uppdraget. Du har även kunskap i arbetsledning vilket blir ett starkt stöd i genomförandet av uppdraget.

I stora projekt blir du en nyckelspelare för att allt skall fungera mellan beställare och vårt åtagande, där allt från beställning till faktura skall vara till kundens belåtenhet.

 

Vi söker dig som:

 

Vi erbjuder:

 

För mer information om tjänsten kontakta Johan Lennman 0708-532002.

Skicka in din ansökan med ett personligt CV till johan.lennman@dklbc.se senast 2021-02-01.