Kontakt
Visar: Transportledare till Vallentuna

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 112 delägare som disponerar över ca 330 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov.

Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att fortsatt vara ett av de ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling.

En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, byggsäck, kranbilar, slambilar plus många specialfordon.

Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi har terminaler för fordon och våra 500 containers i Rydbo och på Lidingö.

Företaget driver även Trolldalstippen på Lidingö samt att vi har en stor deponi utanför Norrtälje. Vi är totalt 32 anställda på företaget.

Under 2019 omsatte DKLBC AB 584 miljoner

 

Transportledare

Vi behöver förstärkning på vår transportledning i Vallentuna.!

Har du rätt energi och inställning så är det ett utvecklande jobb i en dynamisk miljö.

I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med över 75 års erfarenhet.

Arbetsbeskrivning:

Du jobbar dagligen med transportledning med allt vad det innebär.

Placeringen är på vårt kontor i Vallentuna.

Vi söker dig som:

Vi erbjuder:

För mer information om tjänsten kontakta Mats Jägerhult  0708-532008.

Skicka in din ansökan med ett personligt CV till mats.jagerhult@dklbc.se senast 2020-10-01