Kontakt
Visar: Transportledare / Pris­sättare

 

Transportledare / Prissättare

Vi söker en Transportledare/Prissättare till Huvudkontoret i Vallentuna.

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget startades 1943 som en ekonomisk förening men är idag ett aktiebolag med 102 delägare som disponerar över ca 330 bilar och maskiner i varierande storlekar och utförande för att kunna tillgodose marknadens hela behov. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling. En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Vi har terminaler för fordon och containers i Rydbo och på Lidingö. Vi är totalt 28 anställda på företaget.

 

Under 2016 omsatte vår verksamhet ca 500 miljoner och vår målsättning är att 2017 omsätta 550 miljoner.

 

I vårt led att bli ännu bättre som samarbetspartner för våra kunder, söker vi nu ytterligare en driven transportledare med fokus på prissättning. Du som söker skall bo i Norra Stockholm eller Norrtälje med omnejd.

Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Vallentuna.

Har du rätt energi men mindre erfarenhet så vill vi gärna att du söker.

I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med över 70 års erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter

Transportleda våra fordon med allt vad det innebär såsom ta emot och lägga ut order till lämplig enhet, föra in order i vårt transportledningssystem, samordna resurser med övriga affärsområden i bolaget, se till att gällande regler angående transportledning följs, prissätta utförda arbeten, medverka vid sammanställning av uppdrag och vid redovisning av uppföljning av kundrelaterade kvalitets- och miljökrav. Du skall även proaktivt jobba med kunder och arbetsplatser.

Vi söker dig som

 

Vi erbjuder

 

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Johan Lennman på 08-544 718 00. Skicka in din ansökan med ett personligt CV till johan.lennman@dklbc.se senast 2017-04-10. Intervjuer kommer att ske löpande.