Hjul­lastare

Lastmaskiner som lastar material eller lossar lastbilar med pallar. Maskiner som även kan bära fram material på arbetsplatsen.

Utrustade med skopor, gafflar och kranarm. Finns i storlekarna från ca 1 ton upp till ca 36 ton.

Våra modeller

  • 221508, Hjullastare 1,0-2,0 ton
  • 221512, Hjullastare 3,0-6,0 Ton
  • 221513, Hjullastare 4,0-9,0 Ton
  • 221514, Hjullastare 7,0-13,0 Ton
  • 221515, Hjullastare 11,0-17,0 Ton
  • 221516, Hjullastare 15,0-20,0 Ton
  • 221517, Hjullastare 18,0-24,0 Ton
  • 221518, Hjullastare 22,0-30,0 ton
  • 221521, Hjullastare 28,0-37,0 Ton

 

En hjullastare är en maskin som med hjälp av till exempel en fastmonterad större skopa kan användas till att lyfta och flytta material; exempelvis sand, grus och liknande vid olika typer av arbeten och anläggningsprojekt. Någon typ av hjullastare är ofta oumbärlig vid exempelvis byggarbeten och anläggningsarbeten där större mängder material eller annat behöver lastas, fraktas och lossas. Hjullastare kan användas till mycket och finns i en mängd olika storlekar och varianter. Det finns hjullastare utrustade med till exempel skopor, gafflar och kranarmar för att kunna utföra olika typer av arbetsuppgifter. Med hjälp av en hjullastare med en mindre skopa kan du till exempel röja snö och utföra andra typer av mindre arbeten inom fastighets- och parkskötsel. Större hjullastare kan på samma sätt användas till tyngre arbeten såsom transport av större mängder grus, sand och andra typer av material för anläggningsarbeten. De kan också användas vid exempelvis snöplogning på större ytor som skolgårdar, fotbollsplaner och annat. Det finns också hjullastare som istället för en skopa har ett redskap monterade som gör det möjligt att lyfta och flytta större pallar och andra tunga föremål.

Hjullastare på entreprenad

Eftersom det finns hjullastare i en mängd olika storlekar och för alla upptänkliga typer av arbeten, så finns det givetvis också en mängd olika hjullastare att välja mellan för just ditt projekt. Det är därför inga problem att hitta en hjullastare som passar just dig eller ditt företag och den typ av arbete du behöver ha utfört. Fundera över användningen och hur stort arbete du anser att det krävs, och berätta det för oss. Vi på DKLBC AB kan alltid hjälpa dig att avgöra vilken storlek och dimension på hjullastaren som krävs för just ditt jobb. Vi kan erbjuda dig hjullastare från 1 ton upp till ungefär 36 ton, så valmöjligheterna är stora och chansen att vi kan erbjuda dig rätt hjullastare för just dina behov är goda. Hjullastare kan hyras med eller utan chaufför hos oss.

Så här går det till

Beställ genom att välja modell och klicka på knappen ”Skicka förfrågan” och fyll i formuläret, alternativt kan du beställa per telefon: 08-544 718 00.
När vi hyr ut maskiner ingår ALLTID utbildade, erfarna förare och de överenskomna tillbehören till maskinen. Leverans av maskin sker enligt överenskommelse med kund. Hjulburna maskiner kan i regel ta sig till arbetsplatsen för egen maskin, medan bandburna maskiner i regel transporteras på lastbil eller maskintrailer.