Menzi Muck A91

Menzi Muck A91 är en typ av specialiserad terränggående grävmaskin som är känd för sin förmåga att arbeta i svår terräng. Den är konstruerad för att klara av att gräva och utföra arbete på branta sluttningar, ojämn terräng och andra utmanande miljöer där konventionella grävmaskiner inte kan nå eller fungera säkert. Menzi Muck A91 har hydrauliskt justerbara ben som ger stabilitet och möjliggör arbeten på lutningar upp till 45 grader. Denna typ av grävmaskin är vanligtvis användbar för arbete inom områden som byggande av vägar och stigar i bergiga områden, markberedning för skogsbruk och anläggningsarbete i svåra terrängförhållanden.

Så här går det till

Beställ genom att klicka på knappen ”Skicka förfrågan” och fyll i formuläret, alternativt kan du beställa per telefon: 08-544 718 00.
När vi hyr ut maskiner ingår ALLTID utbildade, erfarna förare och de överenskomna tillbehören till maskinen. Leverans av maskin sker enligt överenskommelse med kund. Hjulburna maskiner kan i regel ta sig till arbetsplatsen för egen maskin, medan bandburna maskiner i regel transporteras på lastbil eller maskintrailer.