Teleskop­lastare

Det finns en stor mängd av olika slags redskap, som pallgafflar, skopor, snöblad, personkorgar, balgripar och vajerspel som gör att maskinen kan användas mycket flexibelt.

Teleskoptruckar i olika storlekar

Vi har en rad olika teleskoplastare/teleskoptruckar i varierande storlekar och med olika lyftvikt, för att passa vid de flesta sorters arbeten och situationer. Vi har lång erfarenhet av de flesta typer av entreprenadmaskiner och vi kan alltid hjälpa dig att hitta rätt när du letar efter rätt maskin till just det arbete du ska utföra. Oavsett typ och storlek på det jobb du ska ha utfört så har vi en teleskoplastare som passar dina förutsättningar och krav. Vi har både entreprenadmaskiner och uthyrningsmaskiner om du hellre vill göra jobbet själv.

En teleskoplastare kan till exempel lasta och lossa gods, förflytta schaktmassor, röja snö och fungera som en mindre mobilkran, allt beroende på vilka redskap som monteras på redskapsfästet.

 

Lastmaskin idealisk för att lyfta upp material på t.ex hustak eller byggnadsställningar.

  • 157211, Teleskoptruck, lyftvikt 2,0-3,0 ton
  • 157212, Teleskoptruck, lyftvikt 3,0-4,0 ton
  • 157213, Teleskoptruck, lyftvikt 4,0-5,0 ton

 

Teleskoplastare, eller teleskoptruckar som de också kallas, är användbara när du behöver en anläggningsmaskin som har lång räckvidd på både höjden och längden. Den kan till exempel användas vid lastning och lossning, vid snöröjning, schaktning och mycket mer. En teleskoplastare kan med fördel också användas som mobilkran med hjälp av en teleskopkran. En teleskoplastare fungerar också mycket bra när större föremål ska lyftas vid byggen, exempelvis när ett tak ska lyftas på vid ett husbygge. En teleskoplastare är mycket mångsidig, bland annat beroende på dess räckvidd men också på att den kan utrustas med en rad olika redskap som till exempel skopor, snöblad, balgripar, vajerspel, pallgafflar och personkorgar. Använder du en teleskoplastare med personkorg så har du en maskin som kan användas istället för skylift vid till exempel byggen. Teleskoplastare är också idealiska att använda vid jordbruksarbete, när du ska lyfta och lossa till exempel stora balar med hö eller gödsel. De allra flesta teleskoplastare är utrustade med fyrhjulsdrift, vilket gör teleskoptrucken till en mångsidig och flexibel maskin som dessutom kan användas på de flesta underlag och i de flesta förhållanden. Vid husbyggen, schaktningsarbeten, snöröjning, lastning och lossning av material, vid jordbruksarbete och när du behöver ett flexibelt alternativ till en skylift vid byggarbetsplatser och husbyggen så är teleskoplastaren eller teleskoptrucken ett bra val. Teleskoplastare finns i flera olika storlekar, utrustade med olika typer av redskap för olika arbeten.

Så här går det till

Beställ genom att välja modell och klicka på knappen ”Skicka förfrågan” och fyll i formuläret, alternativt kan du beställa per telefon: 08-544 718 00.
När vi hyr ut maskiner ingår ALLTID utbildade, erfarna förare och de överenskomna tillbehören till maskinen. Leverans av maskin sker enligt överenskommelse med kund. Hjulburna maskiner kan i regel ta sig till arbetsplatsen för egen maskin, medan bandburna maskiner i regel transporteras på lastbil eller maskintrailer.

Kontakta oss på DKLBC AB för att få veta mer om vårt utbud av teleskoplastare.